Bel 072 - 511 24 07

Details van dit toneelstuk

Pas op voor de sluimersteen!

Maaijen, Rob

Inkijkexemplaar
TitelPas op voor de sluimersteen!
Artikelnummer33316
Personen7
Auteur(s)Maaijen, Rob
CategorieEenakter
Aantal blz44
GenreNieuwe oogst Vink / Volwassenen voor kinderen / Kindertoneel
Duur (min.)60 Min.
UitgeverVink
PAS OP VOOR DE SLUIMERSTEEN!
33316 Volwassenen (of oudere kinderen) voor kinderen van 6 tot 12 jaar door Rob Maaijen,
                7 personen
Het land wordt bestuurd door president Donderman. Hij staat bekend als een strenge man met een buitengewoon slecht humeur. Vooral zijn trouwe medewerkers minister Zorgdrager, minister Guldenspoor en secretaris Pennenstreken zijn vaak het doelwit van zijn hevige woede-uitbarstingen. De enige die nooit echt onder de indruk lijkt, is de onverstoorbare beveiliger/lijfwacht Buldog.
De president heeft een hartgrondige hekel gekregen aan alle staatszaken. Op een kwade dag is hij de problemen in zijn land zo beu, dat hij zijn assistenten een haast onmogelijke opdracht geeft. Ze moeten binnen één week iets verzinnen waar de president weer blij van wordt. Lukt dat niet, dan wacht hen een jarenlange gevangenisstraf. De assistenten gaan wanhopig op zoek naar een oplossing.
De zorgen van het drietal zijn echter niet onopgemerkt gebleven. De geniale professor Averechts en zijn ijverige hulpje Kwibus besluiten de chagrijnige president een lesje te leren. Volgens een geheimzinnig recept brouwen zij een Sluimersteen met speciale krachten. Zij zorgen dat die in handen van de president komt en dan…
Slagen de assistenten in hun opdracht? Zal de president door aanraking van de bijzondere steen voorgoed veranderen? En welke rol speelt beveiliger Buldog bij de ontknoping?

“Pas op voor de Sluimersteen” is een stuk met de nodige humor, onverwachte wendingen en een aangename spanning. Het is geschikt voor de leeftijdsgroep van 6 tot 12 jaar. Het stuk is te realiseren met slechts 7 spelers.

Bestel dit stuk

€ 10,00

Waarom Toneeluitgeverij Vink?

  • Keuze uit een groot aanbod
    Bestel gemakkelijk online
  • Snelle levering
    Bestellingen snel bij u bezorgd
  • Persoonlijke service
    Wij staan graag voor u klaar!

Stel uw vraag